Tıp Dekanlar Konseyi Toplantısı (17.04.2020)

Tıp Dekanlar Konseyi toplantısı, 17.04.2020 günü saat 14.00‘de YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’ın katılımıyla gerçekleştirildi. YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’ın açılış konuşmasının ardından toplantı YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU moderatörlüğünde video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantıda COVİD-19 pandemisi sürecinde Uzaktan Eğitim, Sınavlar, Staj ve İntörnlük Süreçlerinin düzenlemesi konuları ele alındı. Yaklaşık 4,5 saat süren toplantıya, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini temsilen Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Deniz katıldılar. Sayın Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu’nun tüm Dekanları tek tek dinlediği toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Deniz, pandemi sürecinde fakültemizde yürütülen tıp eğitimi, intörn eğitimi, uzaktan eğitim ve uygulamalı pratik eğitimler konularında bilgi verdi.