Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK fakültemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mustafa DENİZ tarafından, fakültemizin geçmişten günümüze gelişimi ve şu anki durum, stratejik plan ve hedeflerimiz, eğitim ve araştırma altyapımız, eğitim-öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra bilimsel araştırma ve projelerde mevcut durum ve planlanan projeler hakkında brifing verildi.
Rektörümüzün öncülüğünde “Araştırma Grupları” oluşturulması ile ilgili olarak fakültemizin bölüm ve anabilim dalı başkanları bilgilendirildi. Anabilim dalı başkanlarımız tarafından mevcut durum ve geliştirilebilecek alanların dile getirildiği toplantıdan sonra rektörümüz fakülte binamızda incelemelerde bulundu. Fakülte binamız, laboratuvarlarımız ve sosyal alanlar gezilerek ihtiyaçlarımız dile getirildi.
Sayın Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2017 - 2018 Akademik Yılı
Mezuniyet ve YeminTöreni Yapıldı