T.C.
TIP FAKÜLTESİ
2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

1. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemize Yerleşen 1. Sınıf Öğrencilerine 16-19 Eylül 2019 Tarihleri arasında Oryantasyon Programı yapıldı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa DENİZ tarafından açılış dersi verildi. Mezuniyet Öncesi Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Feridun AKKAFA tarafından Fakültemiz hakkında genel bilgiler verildikten sonra gruplar halinde Fakültemizin Eğitim ve Sosyal Alanları gezilerek Tanıtımı yapıldı. Program Kapsamında Harran Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Web Sayfalarının Tanıtımı, Tıp Fakültesi Ders Programlarının Tanıtımı, Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönergesinin Tanıtımı ve Ölçme, Değerlendirme, Geri Bildirim, Nasıl öğreniyorum? Nasıl Çalışmalıyım? ve Öğrenci Kulüpleri konularında Doç. Dr. Feridun AKKAFA tarafından bilgiler verildi. Fakültemiz AB Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim programları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hediye ACUN BUCHT tarafından değişim programları hakkında öğrenciler bilgilendirildi. İki gün süresince öğrencilerimize gruplar halinde Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanemiz gezdirilerek tanıtımı yapıldı.