Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK 21 Nisan 2020 tarihinde telekonferans yöntemiyle Tıp Fakültesi ve Hastanede çalışan sağlık personeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sayın Rektör personel ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat DEMİR, Prof. Dr. Mehmet HANÇER, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa DENİZ, Başhekim Dr. Öğr.Üyesi Ahmet GÜZELÇİÇEK, Anabilim Dalı Başkanları, Başhemşire ve Asistan temsilcisi katıldı.
           Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirler çerçevesinde Tıp Fakültesinde sürdürülen uzaktan eğitim- öğretim faaliyetleri ile Üniversite Hastanesinde bu süreçte yapılan çalışmalar ve şuandaki durumunun ele alındığı çok faydalı bir toplantısı oldu.