FAKÜLTEMİZ 2015 YILI BİLİMSEL EĞİTİM/ EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİ PUAN CETVELLERİ

2016 Yılı ek ödeme puanlarına eklenmek üzere 2015 Yılı “Bilimsel Eğitim Faaliyetleri Puan Cetveli (D Puanı)” ve “Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Puan Cetveli (C Puanı)” aşağıdaki linkten indirilebilmektedir. Öğretim elemanlarımızın 01 Ocak – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapmış oldukları bilimsel/eğitim-Öğretim faaliyetlerini indirilen forma uygun olarak doldurulup, beyan edilen faaliyetlerin belgeleri ile birlikte dekanlığımıza 29 Ocak 2016 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Gereği için bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Prof. Dr. Ali UZUNKÖY
Dekan

Not: Bu gönderilen form 2015 Bilimsel Eğitim Faaliyetleri Döner Sermaye Ek Ödeme (D) ve C  puanları içindir. “Akademik Teşvik Ödeneği” ile karıştırılmaması gerekmektedir.

Formları indirmek için
Bilimsel Eğitim Faaliyetleri Puan Cetveli (D) için  tıklayınız
Eğitim-Öğretim Faaliyet Cetveli (C) için tıklayınız

2016 yılı ek ödeme C ve D puanlar çizelgesi

Diğer Haber Başlıkları

ETKİNLİKLER

02 Mayıs 2017 Tarihinde Prof. Dr. Özcan EREL tarafından bir konferans verecektir.
Yer: Tıp Fakültesi Konferans salonu