Fakültemiz Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi’nin 24. Maddesine göre;

4. ve 5. sınıflarda staj final sınavlarında başarılı olamayan öğrenci, akademik takvimde ilan edilen tarihte 1. yarıyıl veya 2. yarıyıl bütünleme sınavına girebilir.
Her bir staj için sadece bir bütünleme hakkı verilir. Öğrencinin bu sınavlara girebilmesi için dekanlık öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvurması gerekir.
Öğrenci, bütünleme sınav/sınavlarından başarısız olduğu taktirde bir sonraki dönemde staj/stajları tekrar eder.
Tüm stajların final veya bütünleme sınavlarından başarılı olan öğrenci, bir üst sınıfın en uygun stajından devam eder.

2017 - 2018 Akademik Yılı
Mezuniyet ve YeminTöreni Yapıldı