Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı 28.12.2018 cuma günü saat 14:00’de Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Öğretim Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Mustafa DENİZ bir yıllık genel değerlendirme sunumunda, fakültemizce düzenlenen bilimsel toplantılar, etkinlikler, yayın sayıları,  fakültemiz alt yapı düzenlemeleri ile ilgili yıl içerisinde yapılan iyileştirmeler ve gelişmeler konusunda bilgi verdikten sonra "Fakülte olarak mezuniyet öncesi eğitim programını ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda güncellediklerini ve eğitim-öğretim ile ilgili gereken tüm kurul ve komisyonları oluşturduklarını belirtti."

Toplantı, öğretim üyelerinin eğitim-öğretime yönelik görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

2017 - 2018 Akademik Yılı
Mezuniyet ve YeminTöreni Yapıldı