Harran Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimine yeni başlayan araştırma görevlileri için MSEK tarafından 24 Ocak 2024 tarihinde Hastanemiz konferans salonunda 2024 yılı ilk uyum eğitimi yapıldı.

Uzmanlık eğitimi süresince gereksinim duyulacak temel bazı yaklaşımlar ve fakültemizdeki işleyişin gerektirdiği teknik bilgiler paylaşıldı.
Program içerisinde araştırıma görevlilerinin görev ve sorumlulukları, sağlıklı hekim-hasta iletişimi, hekimin adli/cezai sorumlulukları, hastane bilgi yönetim sistemi, iş güvenliği ile ilgili yapılacaklar, tıbbı atık yönetimi, klinik biyokimya laboratuvarında preanalitik süreç, hastane enfeksiyonlarının kontrolü, çocuk ve erişkinde temel ve ileri yaşam desteği konuları ele alındı.
Toplantı sonunda katılımcılara sertifika verilmesi ile toplantı sona erdi.